dansk webshop
hurtig afsendelse: 1-2 hverdage
fri fragt over 399 kr.
Tilbage til webshop

Yves Saint Laurent - Libre EDT 30 ml

625,00 kr.
375,00 kr.
Varenummer: W026

Yves Saint Laurents Libre EDT er en super lækker og opfriskende duft, som man sagtens kan bruge hver dag. Noget af det særlige ved duften er, at skaberen har formået at gøre den super let OG give den masser af dybde. Den luksuriøse duft kommer i en smuk og elegant flakon, som vil pynte på ethvert badeværelse. 

Noterne i denne fantastiske duft er sammensat af beroligende lavendel, forfriskende appelsin, bergamotte, orangeblomst, hvid jasmin te, jasmin, sødmefyldt vanilje og musk. 

Libre er frank og betyder fri, og det er lige præcis denne type kvinde, duften henvender sig til. Til hende, der føler sig fri, levende, og er sprængfyldt med energi, og som tager hver dag, som den kommer - uden at bekymre sig.

Indhold: 30 ml

Tilbehør
Gavepose Gavepose
+19,00 kr.
1
+
Tilføj til kurv
Duftduft.dk er en danskejet webshop med et udvalg af skønne parfumer til hende og ham samt produkter til duftterapi. Her er det let at sende en duftgave til en, du holder af eller køb lækre dufte til dig selv. Du får hurtig afsendelse af din bestilling.


Vi har skønne dufte til hende bl.a. fra disse brands:

Abercrombie & Fitch, Burberry, Cacharel, Calvin Klein, CLEAN, DKNY, Giorgio Armani, Gucci, Hugo Boss, Jimmy Choo, Karl Lagerfeld, Lacoste, Lancome, Marc Jacobs, Michael Kors, Paco Rabanne, Ralph Lauren, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent.