dansk webshop
hurtig afsendelse: 1-2 hverdage
fri fragt over 399 kr.
send en duftgave
Tilbage til webshop

Prada - Paradoxe EDP 50 ml

849,00 kr.
Varenummer: W041

Paradoxe Eau de Parfum, den nye ikoniske signaturduft fra Prada. Denne feminine blomsterduft er en invitation til at udforske og udtrykke kvinders mange dimensioner. Fejringen af aldrig at være den samme, men altid sig selv.

En duft af blomster og rav, der omfavner paradokserne af ikoniske ingredienser og afslører nye duftoplevelser. Genopfinder friskheden med den første neroliknop ekstrakt for Prada, der fanger blomstens friske dimension. Genopfinder sensualiteten med Ambrofix TM, et biokonverteret rav, der afslører en livlig varme. Genopfinder intensiteten via et nyt revolutionerende musk-molekyle: Serenolide TM, der giver en intens, men diskret og behagelig duft, der kan mærkes lige fra starten. 

Den trekantede, genopfyldelige flakon vipper, men er alligevel stabil. Flakonens radikale form opblødes af afrundede vinkler.

Indhold: 50 ml

1
+
Tilføj til kurv
Duftduft.dk er en danskejet webshop med et udvalg af skønne parfumer til hende og ham samt produkter til duftterapi. Her er det let at sende en duftgave til en, du holder af eller køb lækre dufte til dig selv. Du får hurtig afsendelse af din bestilling og altid gratis fragt over 399 kr.


Vi har skønne dufte til hende bl.a. fra disse brands:

Abercrombie & Fitch, Burberry, Cacharel, Calvin Klein, CLEAN, DKNY, Giorgio Armani, Gucci, Hugo Boss, Jimmy Choo, Karl Lagerfeld, Lacoste, Lancome, Marc Jacobs, Michael Kors, Paco Rabanne, Ralph Lauren, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent og Ærlig.