dansk webshop
hurtig afsendelse: 1-2 hverdage
fri fragt over 399 kr.
Tilbage til webshop
Missoni EDT 30 ml

Missoni - EDT 30 ml

365,00 kr.
219,00 kr.
Varenummer: W016

Missoni duften her indeholder noter af blodappelsin, pink peber, pære, åkande, fresia, pæon, rosenvand, heliotope, musk, hvid cedertræ og georgy træ. Frisk, strålende og feminin. Denne eau de toilette er en luksuriøs duft inspireret af morgengryet og dedikeret til en sensuel, strålende kvinde, hvis femininitet virkelig gør sig bemærket. En nysgerrig kvinde, som befinder sig midt i nuet, som lever uden for konventioner og forudfattede meninger. En kvinde, som er international og bærer duften som en kjole, der glider ned over hendes krop og bringer hendes vitalitet og charme frem.

Indhold 30 ml

Tilbehør
Gavepose Gavepose
+19,00 kr.
1
+
Tilføj til kurv
Duftduft.dk er en danskejet webshop med et udvalg af skønne parfumer til hende og ham samt produkter til duftterapi. Her er det let at sende en duftgave til en, du holder af eller køb lækre dufte til dig selv. Du får hurtig afsendelse af din bestilling.


Vi har skønne dufte til hende bl.a. fra disse brands:

Abercrombie & Fitch, Burberry, Cacharel, Calvin Klein, CLEAN, DKNY, Giorgio Armani, Gucci, Hugo Boss, Jimmy Choo, Karl Lagerfeld, Lacoste, Lancome, Marc Jacobs, Michael Kors, Paco Rabanne, Ralph Lauren, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent.