dansk webshop
hurtig afsendelse: 1-2 hverdage
fri fragt over 299 kr.
send en duftgave
Tilbage til webshop
Missoni EDT 30 ml

Missoni - EDT 30 ml

249,00 kr.
Varenummer: W016

Missoni duften her indeholder noter af blodappelsin, pink peber, pære, åkande, fresia, pæon, rosenvand, heliotope, musk, hvis cedertræ og georgy træ.

Indhold 30 ml

1
+
Tilføj til kurv

Frisk, strålende og feminin. Denne eau de toilette er en luksuriøs duft inspireret af morgengryet og dedikeret til en sensuel, strålende kvinde, hvis femininitet virkelig gør sig bemærket. En nysgerrig kvinde, som befinder sig midt i nuet, som lever uden for konventioner og forudfattede meninger. En kvinde, som er international og bærer duften som en kjole, der glider ned over hendes krop og bringer hendes vitalitet og charme frem.


Duftduft.dk er en danskejet webshop med et udvalg af skønne parfumer til hende og ham samt produkter til duftterapi. Her er det let at sende en duftgave til en, du holder af eller køb lækre dufte til dig selv. Du får hurtig afsendelse af din bestilling, gratis gaveindpakning og altid gratis fragt over 299 kr.

 

Vi har skønne dufte til hende inden for disse brands:

Abercrombie & Fitch, Burberry, Calvin Klein, CLEAN, DKNY, Dolce & Gabbana, Issey Miyake, Jimmy Choo, Karl Lagerfeld, Lacoste, Lancome, Marc Jacobs, Missoni, Paco Rabanne, Ralph Lauren, Versace og Ærlig.