dansk webshop
hurtig afsendelse: 1-2 hverdage
fri fragt over 399 kr.
Tilbage til webshop

Giorgio Armani - My Way EDP 50 ml

900,00 kr.
585,00 kr.
Varenummer: W032

Giorgio Armani My Way er en duft for den åbensindede, nysgerrige og autentiske kvinde, der er klar til at udvide hendes horisont med meningsfulde oplevelser og øjeblikke over hele verden. Denne feminine duft er en oplevelse af hele verden gennem dens bæredygtige ingredienser. Lysende og perlende topnoter af bergamotte fra Italien, der møder appelsinblomst fra Ægypten, forstærket af hjertenoter af tuberose og jasmin fra Indien. Endelig afrundes duften af basenoter af cedertræ fra Virginia i samspil med en sensuel vanilje fra Madagaskar og hvid musk.

Indhold: 50 ml 

Tilbehør
Gavepose Gavepose
+19,00 kr.
1
+
Tilføj til kurv
Duftduft.dk er en danskejet webshop med et udvalg af skønne parfumer til hende og ham samt produkter til duftterapi. Her er det let at sende en duftgave til en, du holder af eller køb lækre dufte til dig selv. Du får hurtig afsendelse af din bestilling.


Vi har skønne dufte til hende bl.a. fra disse brands:

Abercrombie & Fitch, Burberry, Cacharel, Calvin Klein, CLEAN, DKNY, Giorgio Armani, Gucci, Hugo Boss, Jimmy Choo, Karl Lagerfeld, Lacoste, Lancome, Marc Jacobs, Michael Kors, Paco Rabanne, Ralph Lauren, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent.