dansk webshop
hurtig afsendelse: 1-2 hverdage
fri fragt over 399 kr.
Tilbage til webshop

Gaye Guthrie: Livets Visdom

269,00 kr.
Varenummer: 1432

Dette kortsæt giver vejledning i øjeblikket og inspiration til fremtiden. De smukke kort giver opløftende budskaber og blid opmuntrende hjælp til at komme helskindet igennem alle livets udfordringer og til altid at vende tilbage til glæden.

Sættet indeholder 46 kort og en guidebog på 64 sider. Dansk tekst på kort og i guidebog.

1
+
Tilføj til kurv

Livets Visdom Orakelkort er et sæt med 46 utroligt smukke kort, inspireret af spirituelle principper, guddommelige væsener, engle og kraftdyr. De tilbyder vejledning til nutiden og forudsigelser om fremtiden. Du har styrken i dig til at ændre dit liv, og din frie vilje til at vælge omstændighederne.
Formålet med kortene er at inspirere og opløfte dig ved at bringe fred og trøst, når tiderne er udfordrende, og også de gange, hvor livet er fuldt af glæde.
Når du rådfører dig med kortene, vil du finde tre englekort til vejledning og beskyttelse, otte kraftdyr og 35 andre kort med billeder og beskeder beregnet på indsigt og inspiration. Hvis du ønsker at dykke ned i de dybe hemmeligheder, som livets mysterium indeholder, vil Livets Visdom Orakelkort lede dig varsomt, men præcist hen til svarene.
Illustrationer af Josephine Wall.

Antal kort: 46.
Antal sider i guidebog: 64