dansk webshop
hurtig afsendelse: 1-2 hverdage
fri fragt over 399 kr.
Tilbage til webshop

Carolina Herrera - Very Good Girl Glam EDP 30 ml

655,00 kr.
393,00 kr.
Varenummer: W043

Flot, funklende og fantastisk flakon! Very Good Girl Glam er en hyldest til den feminine styrke - en funklende, frygtløs og dristig duft. Som en blændende videreudvikling af Very Good Girl, er denne sprudlende duft defineret af friske kirsebær og den ikoniske stilet: det ultimative symbol på feminin styrke - og så er den bare utrolig flot at have stående fremme.

Duften er en hyldest til kvinder, som udstråler livsglæde og tør stå ved sig selv, sin duft og sin personlighed. Denne duft tager den ikoniske Good Girl flakon til nye, funklende højder med den smukke og glitrende farve.

Indhold: 30 ml

1
+
Tilføj til kurv
Duftduft.dk er en danskejet webshop med et udvalg af skønne parfumer til hende og ham samt produkter til duftterapi. Her er det let at sende en duftgave til en, du holder af eller køb lækre dufte til dig selv. Du får hurtig afsendelse af din bestilling.


Vi har skønne dufte til hende bl.a. fra disse brands:

Abercrombie & Fitch, Burberry, Cacharel, Calvin Klein, CLEAN, DKNY, Giorgio Armani, Gucci, Hugo Boss, Jimmy Choo, Karl Lagerfeld, Lacoste, Lancome, Marc Jacobs, Michael Kors, Paco Rabanne, Ralph Lauren, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent.