dansk webshop
hurtig afsendelse: 1-2 hverdage
fri fragt over 399 kr.
send en duftgave
Tilbage til webshop
Ærlig P2 EDP 15 ml

Ærlig - P02 EDP travel size 15 ml

299,00 kr.
Varenummer: P2-T

Duften er ren, umiddelbar og blomsteragtig og så er den blød og intens på samme tid. Rosen ledsages af litchi og jasmin samt en antydning af patchouli, vetiver og vanilje.

Indhold: 15 ml

  • ærligs produkter er uden de 26 mest almindelige stoffer, som EU's kosmetikdirektiv mener kan fremkalde allergi 
  • ærlig parfumerne er dermatologisk testet, hvilket indebærer, at parfumerne har gennemgået en særlig procedure, som skal sikre, at de ikke virker generende på huden
  • I nogle tilfælde giver en parfume kontakteksem, hvis huden samtidig udsættes for lys. Ærlig har fået alle parfumerne testet frie for fototoksisitet
Tilbehør
Gavepose
+25,00 kr.
1
+
Tilføj til kurv
Duftduft.dk er en danskejet webshop med et udvalg af skønne parfumer til hende og ham samt produkter til duftterapi. Her er det let at sende en duftgave til en, du holder af eller køb lækre dufte til dig selv. Du får hurtig afsendelse af din bestilling og altid gratis fragt over 399 kr.


Vi har skønne dufte til hende bl.a. fra disse brands:

Abercrombie & Fitch, Burberry, Cacharel, Calvin Klein, CLEAN, DKNY, Giorgio Armani, Gucci, Hugo Boss, Jimmy Choo, Karl Lagerfeld, Lacoste, Lancome, Marc Jacobs, Michael Kors, Paco Rabanne, Ralph Lauren, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent og Ærlig.