dansk webshop
hurtig afsendelse: 1-2 hverdage
fri fragt over 299 kr.
send en duftgave
Tilbage til webshop
Ærlig P1 EDP 100 ml
Ærlig P1 EDP 100 ml
Ærlig P1 EDP 100 ml
Ærlig P1 EDP 100 ml
Ærlig P1 EDP 100 ml

Ærlig - P01 EDP 100 ml

749,00 kr.
Varenummer: P1

Duften bringer en friskhed og mildhed med sig, en klassisk duft, som er frisk, rund og feminin. Noterne er pæoner, kaffe, koriander og beroligende hvid musk, som vækker sanserne.

Indhold: 100 ml

  • ærligs produkter er uden de 26 mest almindelige stoffer, som EU's kosmetikdirektiv mener kan fremkalde allergi 
  • ærlig parfumerne er dermatologisk testet, hvilket indebærer, at parfumerne har gennemgået en særlig procedure, som skal sikre, at de ikke virker generende på huden
  • I nogle tilfælde giver en parfume kontakteksem, hvis huden samtidig udsættes for lys. Ærlig har fået alle parfumerne testet frie for fototoksisitet
1
+
Tilføj til kurv
Duftduft.dk er en danskejet webshop med et udvalg af skønne parfumer til hende og ham samt produkter til duftterapi. Her er det let at sende en duftgave til en, du holder af eller køb lækre dufte til dig selv. Du får hurtig afsendelse af din bestilling, gratis gaveindpakning og altid gratis fragt over 299 kr.


Vi har skønne dufte til hende bl.a. fra disse brands:

Abercrombie & Fitch, Burberry, Calvin Klein, CLEAN, DKNY, Dolce & Gabbana, Issey Miyake, Jimmy Choo, Karl Lagerfeld, Lacoste, Lancome, Marc Jacobs, Missoni, Paco Rabanne, Ralph Lauren, Versace og Ærlig.