dansk webshop
hurtig afsendelse: 1-2 hverdage
fri fragt over 399 kr.
Tilbage til webshop

Julegaver

Hos duftduft.dk finder du et udvalg af skønne dufte til ham og hende samt et udvalg af produkter til duftterapi. Her kan du finde en fin julegave og vi bytter frem til den 13. januar 2023. Julen er en af årets helt store højtider, hvor vi med stor glæde viser vores taknemmelighed overfor vores nærmeste med skønne gaver. Hvilken duft vil du give væk i år?

Her på siden kan du finde julegaver til både kvinder og mænd. Kender du Ærlig parfumer til kvinder? De er virkelig skønne, og i blandt de fire varianter er der helt sikkert en til hver smag. De er uden de 26 stoffer, som EU's kosmetikdirektiv mener kan fremkalde allergi. Eller måske er du til en af de mere klassiske mærkevare parfumer? Gå på opdagelse i parfumer til kvinder her.

Til mændene er der også skønne dufte. Prøv fx parfumen fra Diesel - Only The Brave - den er virkelig dyb og maskulin. Eller Paco Rabannes One Million som er mere sød men stadig ret så fantastisk. Eller måske skal du kigge på en af de andre skønne parfumer til mænd her.

Er du på udkig efter en mindre gave, men stadig med stor betydning, så vil vi anbefale dig at kigge nærmere på vores produkter til duftterapi. Her har vi et udvalg af produkter fra Primavera, som bruges til fx søvnbesvær, beroligelse og afslapning.

Køb dine julegaver her, vi pakker gaverne flot ind helt gratis, og du får altid fri fragt over 299 kr.